DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2015

V roce 2015 se naše hasičská mládež zúčastnila celkem 3 soutěží:

- závodu požárnické všestrannosti (ZPV) v Pístovicích,

- okresního kola hry Plamen - ZPV a štafety dvojic v Hlubočanech,

- uzlovačky v Drnovicích.

 

Celkem se uskutečnilo 36 schůzek s mladými hasiči, na kterých jsme se nejen učili, ale také hráli různé hry.

 

ZÁŘÍ 2015 - ÚKLID NA ŠKOLNÍM HŘIŠTI

Na žádost p. Ředitelky naší ZŠ jsme provedli úklid školního hřiště. 

V rámci tohoto úklidu jsme provedli také úklid bezprostředního okolí klubovny.

4. 7. 2015 - UKÁZKA PŘI PŘÍLEŽITOSTI HODŮ

Jako každým rokem se v naší obci konaly Cyrilometodějské hody. Při této příležitosti byla provedena ukázka požárního útoku mládeže a veteránů.

Mladí hasiči provedli ukázku požárního útoku dle platných pravidel pro tuto disciplínu. 

Po vyhlášení požárního poplachu ruční sirénou se začali sbíhat naši starší členové a členové bývalí, kteří předvedli netradiční útok 4 C proudy od PS 12.

Na závěr ukázky byl proveden požární útok pěnou.

16. 5. 2015 - SBĚR ŠROTU A ELEKTROSPOTŘEBIČŮ

Třetí květnovou sobotu náš sbor uspořádal sběr šrotu a elektrospotřebičů. V letošním roce se nám podařilo díky našim spoluobčanům posbírat velké množství jak železného šrotu tak starých elektrospotřebičů, za což všem velmi děkujeme. Výtěžek použijeme pro činnost sboru, zejména na činnost s našimi mladými hasiči.

30. 4. 2015 - PÁLENÍ ČARODĚJNIC

K již tradičním akcím, na kterých se náš sbor podílí, patří dubnové pálení čarodějnic. Program byl podobný těm minulým - stezka pro děti plná úkolů a her. Děti si vyluštily tajenku, zahrály "hasičské kuželky", vyzkoušely uhasit "hořící" domeček, potrápily mozkové závyty nad záludnými hádankami... Za každý splněný úkol dostaly sladkou odměnu. Na konci stezky je čekal ohýnek - malý, na kterém si opekly špekáček, a velký, ve kterém upálily letošní čarodějnici.

21. 3. 2015 - JOSEFSKÁ ZÁBAVA

Po roce náš sbor opět pořádal Josefskou zábavu s bohatou tombolou. K tanci a poslechu hrála, stejně jako v minulých letech, skupina Q- STYL z Brodku u Prostějova. O půlnoci se losovala tombola, k letošním hlavním cenám patřila sada hrnců, zahradní koupačka a tablet. Ale i v případě ostatních cen každý doufal, že právě on bude šťastným výhercem.